Kan vingerne bære?

TL Karriereudvikling

Carl Bernhards Vej 13 - 1817 Frederiksberg C - Tlf. 7022 4445 

Tl-karriere.dk | genplacering alle niveauer | outplacement

 50% af alle job annonceres aldrig

Outplacement og Karriererådgivning

TL Karriereudvikling blev etableret i 1989 af Torben Lausten.

Vi arbejder med Genplacering / Executive Outplacement og Karriereudvikling på alle niveauer, og har gennem årene opnået massiv erfaring med karriere-coaching af specialister, ledere og direktører.

TL Karriereudvikling yder ekstern konsulentrådgivning i forbindelse med afskedigelser, interne omplaceringer mv. og har via vore outplacement-programmer medvirket til genplacering af mange hundrede afskedigede ansatte og topledere, samt ledelses- og karriereudvikling for talentfulde medarbejdere og chefer.

Genplacering
Vi hjælper afskedigede medarbejdere til hurtigt og professionelt at finde en ny, meningsfyldt beskæftigelse, og har udført outplacement og jobcoacing-opgaver for både private erhvervsvirksomheder, organisationer og den offentlige sektor.

Karriere-coaching
Virksomhedernes og medarbejdernes evne til at omstille sig hurtigere end konkurrenterne er afgørende for at opnå succes. At foretage et branche- eller karriereskift kræver langtfra altid en helt ny uddannelse, for såvel medfødte evner og talenter som tillærte kompetencer og kvalifikationer kan via karriere-sparring omfortolkes til andre jobtyper.

Professionelle netværk inden for outplacement
Vi er specialister i alle aspekter af karriererådgivning, og er medlem af ACP, Association of Career Professionals International, som er repræsenteret i mere end 30 lande. Foreningens medlemmer er professionelle outplacement-konsulenter og arbejder ud fra et erfaringsgrundlag, der er resultatgivende og som hviler på gennemprøvede og procesorienterede karrierecoaching-metoder.