Karriereudvikling

Individuel karriererådgivning

Carl Bernhards Vej 13 - 1817 Frederiksberg C - Tlf. 7022 4445

Torben Lausten karriereudvikling

 50% af alle job annonceres aldrig

Karriereudvikling - programmer:

Et af formålene med Karriereudvikling er at øge medarbejderens handlekraft, mod og entusiasme, som tilsammen er med til at skabe værditilvækst i virksomheden. Virksomhedernes og medarbejdernes evne til at omstille sig hurtigere end konkurrenterne er afgørende for at opnå succes.

Individuel karriererådgivning for:

TL Karriereudvikling indgår i processen med udarbejdelse af karriereplaner, oversigt over karriereudvikling, jobønsker, herunder job på højere niveau, desuden analyse af evner - bedst til at arbejde med Informationer, Mennesker eller Ting, brug af Mind-Map analyseteknik til fastlæggelse af kernekompetencer, brainstorming, videotræning etc.

Individuel jobcoaching ved Karriere- eller Brancheskift

  • Man behøver ikke nødvendigvis skifte firma for at få en ny karriere - måske kan man nøjes med at foretage et jobskifte inden for sin nuværende virksomhed til en helt anden jobtype, hvor evnerne kommer langt mere til deres rette anvendelse.
     
  • Ved Brancheskift handler det om at bruge fantasien, for en stor del af ens kvalifikationer er transformerbare til helt andre brancher.

Karrierecoaching for Iværksættere
Mange iværksættere finder en niche, hvor de forsøger at skille sig ud fra andre på markedet på kvalitet og serviceydelser. Men da der er mange nye tiltag og regler, man derudover skal sætte sig ind i, kan der være behov for en erfaren sparringspartner, som selv har prøvet det hele fra bunden.

Karrieresparring. Uanset om du påtænker at udvikle din karriere, skifte karriere / branche, eller blive selvstændig, så ring til Torben Lausten på telefon 7022 4445, så vi evt. kan arrangere et møde for at afdække dine behov.