Genplacering, Outplacement

Genplacering og outplacement på alle niveauer

Carl Bernhards Vej 13 - 1817 Frederiksberg C - Tlf. 7022 4445 

genplacering og outplacement

 50% af alle job annonceres aldrig

Executive Outplacement / tidsubegrænset Genplacering

Et intensivt, individuelt genplaceringsprogram, uden tidsbegrænsning, som især henvender sig til ledende medarbejdere og direktører, der af den ene eller anden grund må forlade deres job. Rådgivningen fortsætter, indtil kandidaten har fået et nyt job eller har startet egen virksomhed.

Afskedigelse
Der er forståeligt mange negative følelser forbundet med en afskedigelse. Disse følelser kan let vendes til aggressioner over for virksomheden.
Vor erfaring er, at så godt som alle, der får tilbudt Executive Outplacement, opfatter det meget positivt, og at de derfor hurtigt kommer i gang med en ny karriere.

Uformelle jobmarked
TL Karriereudvikling har opbygget stor viden om det uformelle jobmarked, hvor mere end 50% af alle job formidles. Vi har siden starten i 1989 genplaceret bl.a. chefer, funktionsdirektører og adm. direktører for et bredt udsnit af dansk erhvervsliv.

Vi påtager os IKKE headhuntning, ingen skal være i tvivl om, hvem vi arbejder for: Altid og 100% for kandidaten, der skal have det bedst mulige job, som matcher geografi, familien, karriereniveau, samt erhverv og ledererfaring.

Træningsprogram for karriererådgivning
Vi skaffer ikke et nyt job til kandidaten, men i samarbejde med kandidaten skaber vi et godt fundament gennem et struktureret, individuelt tilpasset job-træningsprogram, hvori bl.a. indgår kompetenceafklaring, karriereplanlægning, informationssøgning, networking, kontaktteknik, interviewtræning, videotræning, desuden fremtidige væksterhverv, karriereskift samt jobmuligheder for seniorer.
Vi medvirker således til, at et målrettet arbejde mod en ny jobsituation hurtigt kan give et godt resultat.