Karriereudvikling

Individuel karriererådgivning

Carl Bernhards Vej 13 - 1817 Frederiksberg C - Tlf. 7022 4445

Torben Lausten karriereudvikling

 50% af alle job annonceres aldrig

Individuel jobcoaching ved Karriere- eller Brancheskift

Hvorfor er der nogen, der bliver 20-30 år i et job, de i virkeligheden slet ikke bryder sig om? Tusindvis af mennesker erkender på deres vej gennem livet, at den uddannelse, de har taget, ikke giver dem, hvad de drømte om.

 • Et Branche- eller Karriereskift behøver ikke at være synonymt med at tage en helt ny uddannelse.

   
 • Den individuelle karriererådgivning bevidstgør kandidaten om, at fordi man er uddannet og trænet til én type job, er der intet i vejen for, at man kan udføre et helt andet arbejde, hvor man kan udnytte en større eller mindre del af sin oprindelige uddannelse.
   
 • Der findes mange forskellige jobtyper på et højt vidensniveau, som af forskellige årsager ikke kræver en formel uddannelse.
   
 • Karriereudviklingen omfatter bl.a. indsigt i, at

 • både medfødte og tillærte evner og færdigheder kan omfortolkes til helt andre jobtyper
 • erfaringer er erfaringer, uanset hvor og hvordan de er opnået
 • et Karriereskift kan foretages internt i en organisation såvel som eksternt.

Et markant Brancheskift vil ofte kræve kendskab til brancheterminologien, for at man bliver opfattet som professionel. Karriererådgivningen afdækker eventuelle behov for selvstudier, samt efteruddannelse, kurser etc., der sædvanligvis kan foretages som aftenstudier.

TL Karriereudvikling gennemgår muligheder for udnyttelse af tidligere opnåede erhvervserfaringer, og via karriereplaner vurderer om denne viden og erfaring er stor nok til umiddelbart at kunne foretage et Karriere- eller Brancheskift.