Karriereudvikling

Individuel karriererådgivning

Carl Bernhards Vej 13 - 1817 Frederiksberg C - Tlf. 7022 4445

Torben Lausten karriereudvikling

 50% af alle job annonceres aldrig

Individuel karriererådgivning for Specialister

En specialist er en person, som er i besiddelse af en særlig dygtighed inden for et begrænset område. Men adskillige specialister har mange og ofte "glemte" talenter eller oversete færdigheder, der kunne bruges i helt andre sammenhænge, hvis de blot blev bevidstgjort om det.

  • Aftale om Individuel Karriereudvikling kan ske af vidt forskellige årsager, men fælles for alle, der indgår i et karriereudviklings-forløb, er ønsket om såvel firmamæssige forandringer som egen personlig vækst
     
  • De fleste mennesker ønsker selv at være medbestemmende om deres job- og karrierefremtid, men mange er usikre på, hvor de har deres medfødte evner og kvalifikationer, og om disse matcher fremtidens krav.
     
  • Karriereudviklingen tager udgangspunkt i, at jo flere færdigheder og kompetencer, vi er bevidste om, jo større succes kan vi opnå.
     
  • Færdigheder opnået og udviklet i én type job er ofte transformerbare til helt andre jobtyper, blot ved at omfortolke evner og kvalifikationer.

Nogle af de metoder, der benyttes i karriererådgivningen, er færdighedsidentifikation og Mind-Map analyseteknik til fastlæggelse af evner og kernekompetencer.